Klaar voor de toekomst

024-3774776

In ons bedrijf gaan geschiedenis en actualiteit hand in hand. Wij hechten waarde aan de ervaring van vier generaties steenhouwers, maar zijn ook constant op zoek naar manieren om te innoveren en mee te gaan met de tijd. Hierbij hoort niet alleen het vernieuwen van de showroom en het aanleggen van een nieuwe siertuin, maar ook het veranderen van onze huisstijl!

Het oude logo van Natuursteenbedrijf G. van Leeuwe.

De afgelopen vier generaties hebben we vier eigenaren van Leeuwe gehad: Guus, Jan, Gerard en nu Jeroen. Met de oude bedrijfsnaam kregen we nog met enige regelmaat de vraag om de eigenaar G. van Leeuwe te mogen spreken. In onze nieuwe bedrijfsnaam en ons nieuwe logo willen we graag uitdragen dat we een familiebedrijf zijn, gedragen door meer medewerkers. Een voorletter hoeft daar niet bij te staan, ook met het oog op toekomstige generaties. Het oude logo moest daarom plaats maken voor een nieuw logo. Als u goed kijkt, zal u zien dat we iets van het oude logo – zij het abstract – hebben overgenomen in het nieuwe.

Met de introductie van de nieuwe huisstijl en de lancering van deze vernieuwde, eigentijdse website zijn wij klaar voor de toekomst. Kortom, hetzelfde familiebedrijf in een gloednieuw jasje. 

Natuursteenbedrijf G. van Leeuwe wordt Van Leeuwe Natuursteen.

De verandering van onze bedrijfsnaam heeft ook geleid tot een verandering van ons e-mailadres: info@vanleeuwe-natuursteen.nl